|
| Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? | |
| | Autor | Zpráva |
---|
<=^ô^=> Kellíí 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Sat Apr 12, 2008 12:16 pm | |
| Každý čéče někde bydlí. Někdo v paneláku, někdy pod mostem, v křoví, na stožáru, nebo třeba v rodinném domě. Ale to se vždy nachází v nějakém městě, vesnici, lese. Tak nám holt povězte něco o tom vašem svatém místě, ať vás třeba můžem vykrást. :) Děje se něco zajíamvýho? Máte tam nějaký slavný osoby? P.S:Nezapomeňte že vy jste ti nejslavnější! :slme: | |
| | | <=^ô^=> Kellíí 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Mon Apr 14, 2008 8:43 pm | |
| | |
| | | °JanushQa° 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1583 Join date : 26. 07. 07 Age : 29 Location : Díra xD
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Mon Apr 14, 2008 9:24 pm | |
| No tak já bydlím ve Vítkově..Pochybuji,že znáte!Opravdu mini město!Co bych tam o něm řekla?No,tak kdyby jste se sem chtěli podívat tak uvidíte skoro samé černé hlavy MORE to nekecám..Ale taky i bíle..Zas tak špatně na tom ten Vítkov není noo dál nevím co bych pověděla..Bydlímev paneláku..Ted má novou omýtku natřenou červeno růžovohnědo červeno | |
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Mon Apr 14, 2008 10:47 pm | |
| | |
| | | °JanushQa° 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1583 Join date : 26. 07. 07 Age : 29 Location : Díra xD
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Tue Apr 15, 2008 6:52 am | |
| | |
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Tue Apr 15, 2008 7:08 pm | |
| - Janushka-Prdlushka xD napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Janushka-Prdlushka xD napsal:
- No tak já bydlím ve Vítkově..Pochybuji,že znáte!Opravdu mini město!Co bych tam o něm řekla?No,tak kdyby jste se sem chtěli podívat tak uvidíte skoro samé černé hlavy MORE to nekecám..Ale taky i bíle..Zas tak špatně na tom ten Vítkov není
noo dál nevím co bych pověděla..Bydlímev paneláku..Ted má novou omýtku natřenou červeno růžovohnědo červeno
To u nás jsou na každým druhým rohu v ochodu ťamani. Já přemejlším jestli je ve městě i jinej značkáč než Time Out a sposrt shop. :D Já bydlím v rodiným, který je xxx let starej, děda ho dokonce opravoval, před jeho nastěhováním. Jinak Prostějov, nevím esi se díváte na volleyball ale tady je trošku populární. Cosi náš ženskej tým vyhrál. :D Jeeej na ŤinkŤank jsem úplně zapomněla!To jich tam máme taky dost!Hlavně když od nich něco koupíš,třeba nějaký pěkný tričko tak v tom zachvilku chodí všichni,takže je nejlepší jezdit nakupovat někam dál Ty volee. :D u nás je za a) tržince aza b) asi noo když to tak trochu spočítám...1,2,3,4,5,6 v centru na hl. náměstí. :D Upe krutý.Ale máme s nima i taký historky :D Třebaaa:: Jen tak se dívám jestli nemaj něco solidního a přijde ke mně ta (ťamanís) ženská a říká mi: ťohle jsou kvalitní značky. Máte třeb tam Nubero Jeans a to je značkový a my to máme taky jenže kvalitnější a 10 levnější! No není to úžasnjé?" Jsem zapoměla. U nás je ještěOpečko OP Prostějov. :D Možná to máte taky někde blízko v nějakým větším městě. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? | |
| |
| | | | Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |