Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

Po?et p?ísp?vk? : 1611

Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Empty
PříspěvekPředmět: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptySat Apr 12, 2008 12:16 pm

Každý čéče někde bydlí. Někdo v paneláku, někdy pod mostem, v křoví, na stožáru, nebo třeba v rodinném domě. Ale to se vždy nachází v nějakém městě, vesnici, lese.
lol! lol!
Tak nám holt povězte něco o tom vašem svatém místě, ať vás třeba můžem vykrást. :) Děje se něco zajíamvýho? Máte tam nějaký slavný osoby?
P.S:Nezapomeňte že vy jste ti nejslavnější! lol! lol! :slme:
Návrat nahoru Goto down
http://rainbow.smile.sblog.cz/
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptyMon Apr 14, 2008 8:43 pm

NOP? lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

Po?et p?ísp?vk? : 1583

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptyMon Apr 14, 2008 9:24 pm

No tak já bydlím ve Vítkově..Pochybuji,že znáte!Opravdu mini město!Co bych tam o něm řekla?No,tak kdyby jste se sem chtěli podívat tak uvidíte skoro samé černé hlavy lol! MORE lol! to nekecám..Ale taky i bíle..Zas tak špatně na tom ten Vítkov není lol!
noo dál nevím co bych pověděla..Bydlímev paneláku..Ted má novou omýtku Very Happy natřenou červeno růžovohnědo červeno lol!
Návrat nahoru Goto down
http://janush-qa.blog.cz
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptyMon Apr 14, 2008 10:47 pm

Janushka-Prdlushka xD napsal:
No tak já bydlím ve Vítkově..Pochybuji,že znáte!Opravdu mini město!Co bych tam o něm řekla?No,tak kdyby jste se sem chtěli podívat tak uvidíte skoro samé černé hlavy lol! MORE lol! to nekecám..Ale taky i bíle..Zas tak špatně na tom ten Vítkov není lol!
noo dál nevím co bych pověděla..Bydlímev paneláku..Ted má novou omýtku Very Happy natřenou červeno růžovohnědo červeno lol!

lol! lol! lol! lol! lol! lol!

To u nás jsou na každým druhým rohu v ochodu ťamani. Very Happy Já přemejlším jestli je ve městě i jinej značkáč než Time Out a sposrt shop. Very Happy:D Já bydlím v rodiným, který je xxx let starej, děda ho dokonce opravoval, před jeho nastěhováním. lol! lol! lol!
Jinak Prostějov, nevím esi se díváte na volleyball ale tady je trošku populární. Cosi náš ženskej tým vyhrál. Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

Po?et p?ísp?vk? : 1583

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptyTue Apr 15, 2008 6:52 am

Kelíííšek napsal:

To u nás jsou na každým druhým rohu v ochodu ťamani. Very Happy Já přemejlším jestli je ve městě i jinej značkáč než Time Out a sposrt shop. Very Happy:D Já bydlím v rodiným, který je xxx let starej, děda ho dokonce opravoval, před jeho nastěhováním. lol! lol! lol!
Jinak Prostějov, nevím esi se díváte na volleyball ale tady je trošku populární. Cosi náš ženskej tým vyhrál. Very Happy:D
Jeeej Very Happy na ŤinkŤank jsem úplně zapomněla!To jich tam máme taky dost!Hlavně když od nich něco koupíš,třeba nějaký pěkný tričko tak v tom zachvilku chodí všichni,takže je nejlepší jezdit nakupovat někam dál lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
http://janush-qa.blog.cz
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? EmptyTue Apr 15, 2008 7:08 pm

Kelíííšek napsal:

Jeeej Very Happy na ŤinkŤank jsem úplně zapomněla!To jich tam máme taky dost!Hlavně když od nich něco koupíš,třeba nějaký pěkný tričko tak v tom zachvilku chodí všichni,takže je nejlepší jezdit nakupovat někam dál lol! lol! lol!

lol! lol! lol! Ty volee. Very Happy:D u nás je za a) tržince aza b) asi noo když to tak trochu spočítám...1,2,3,4,5,6 v centru na hl. náměstí. Very Happy:D Upe krutý.Ale máme s nima i taký historky Very Happy:D Třebaaa::
Jen tak se dívám jestli nemaj něco solidního a přijde ke mně ta (ťamanís) ženská a říká mi: ťohle jsou kvalitní značky. Máte třeb tam Nubero Jeans a to je značkový a my to máme taky jenže kvalitnější a 10 levnější! No není to úžasnjé?"
Jsem zapoměla. U nás je ještěOpečko OP Prostějov. Very Happy:D Možná to máte taky někde blízko v nějakým větším městě. lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?   Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého? Empty

Návrat nahoru Goto down

Slávy vašeho města,aneb co je na vašem městě zajímavého?
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: °Popelnice°-
Přejdi na: