|
| Vtippppyyy | |
| | Autor | Zpráva |
---|
<=^ô^=> Kellíí 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Vtippppyyy Sat Oct 06, 2007 7:59 pm | |
| Hehe. Tož tohle tu přece nesmí chybět. Ať sem taky něco ještě přibyde. Takže vtipy od a do z. x) Přešně a postupně. A... Blondýnka uvidí ve výloze nádhernou podrprsenku tak jde do obchodu a ptá se prodavače: Kolik stojí? Prodavač: Pět pus! Blondýnka: TAk to si jich vezmu dvacet.....jo a mimochodem, zaplatí za mě děda. | |
| | | °JanushQa° 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1583 Join date : 26. 07. 07 Age : 29 Location : Díra xD
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 06, 2007 8:00 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 06, 2007 8:04 pm | |
| | |
| | | <=^ô^=> Kellíí 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 06, 2007 8:13 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 06, 2007 8:16 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 13, 2007 10:21 pm | |
| Torhu delší ale dokonalej. Vzkaz od dcery mámě Matka přijde do pokoje své dcery a najde jej prázdný, jen na posteli leží dopis. Se špatnou předtuchou ho otevře a začne číst následující. Milá maminko, Je mi velmi líto, že jsem musela odejít z domova se svým novým přítelem. Našla jsem v něm pravou lásku. Měla bys ho vidět, jak je sladký se svým četným tetováním, piersingem a především jeho krásnou motorkou! Ale to ještě není všechno mami, jsem konečně těhotná, a Abdul říká, že budeme mít krásný život v přívěsu uprostřed lesa. Chce mít se mnou hodně dětí a to je taky můj sen. Když jsem zjistila, jak mi Marihuana dělá dobře, rozhodli jsme se tuto trávu pěstovat i pro naše přátele, když jim dojde Heroin nebo Koks, aby tak moc netrpěli. Mezitím doufám, že věda najde lék na AIDS, aby se Abdulovi trochu ulevilo, on si to opravdu zaslouží. Nemusíš mít strach, je mi už 13 let a umím se o sebe dobře postarat i sama. Doufám, že Tě budu moci brzy navštívit, abys poznala svého vnuka. Tvá milovaná dcera P.S. Všechno je hloupost, jsem u sousedů. Chtěla jsem Ti jen říct, že jsou horší věci na světě než vysvědčení, které je v nočním stolku. Mám Tě ráda | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 11:33 am | |
| - CraizíííParazzííí (Kelly) napsal:
- Torhu delší ale dokonalej.
Vzkaz od dcery mámě
Matka přijde do pokoje své dcery a najde jej prázdný, jen na posteli leží dopis. Se špatnou předtuchou ho otevře a začne číst následující. Milá maminko, Je mi velmi líto, že jsem musela odejít z domova se svým novým přítelem. Našla jsem v něm pravou lásku. Měla bys ho vidět, jak je sladký se svým četným tetováním, piersingem a především jeho krásnou motorkou! Ale to ještě není všechno mami, jsem konečně těhotná, a Abdul říká, že budeme mít krásný život v přívěsu uprostřed lesa. Chce mít se mnou hodně dětí a to je taky můj sen. Když jsem zjistila, jak mi Marihuana dělá dobře, rozhodli jsme se tuto trávu pěstovat i pro naše přátele, když jim dojde Heroin nebo Koks, aby tak moc netrpěli. Mezitím doufám, že věda najde lék na AIDS, aby se Abdulovi trochu ulevilo, on si to opravdu zaslouží. Nemusíš mít strach, je mi už 13 let a umím se o sebe dobře postarat i sama. Doufám, že Tě budu moci brzy navštívit, abys poznala svého vnuka.
Tvá milovaná dcera
P.S. Všechno je hloupost, jsem u sousedů. Chtěla jsem Ti jen říct, že jsou horší věci na světě než vysvědčení, které je v nočním stolku. Mám Tě ráda joooo to znám to je boží | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 12:31 pm | |
| - Janík-Prdík xD napsal:
- CraizíííParazzííí (Kelly) napsal:
Vzkaz od dcery mámě
Matka přijde do pokoje své dcery a najde jej prázdný, jen na posteli leží dopis. Se špatnou předtuchou ho otevře a začne číst následující. Milá maminko, Je mi velmi líto, že jsem musela odejít z domova se svým novým přítelem. Našla jsem v něm pravou lásku. Měla bys ho vidět, jak je sladký se svým četným tetováním, piersingem a především jeho krásnou motorkou! Ale to ještě není všechno mami, jsem konečně těhotná, a Abdul říká, že budeme mít krásný život v přívěsu uprostřed lesa. Chce mít se mnou hodně dětí a to je taky můj sen. Když jsem zjistila, jak mi Marihuana dělá dobře, rozhodli jsme se tuto trávu pěstovat i pro naše přátele, když jim dojde Heroin nebo Koks, aby tak moc netrpěli. Mezitím doufám, že věda najde lék na AIDS, aby se Abdulovi trochu ulevilo, on si to opravdu zaslouží. Nemusíš mít strach, je mi už 13 let a umím se o sebe dobře postarat i sama. Doufám, že Tě budu moci brzy navštívit, abys poznala svého vnuka.
Tvá milovaná dcera
P.S. Všechno je hloupost, jsem u sousedů. Chtěla jsem Ti jen říct, že jsou horší věci na světě než vysvědčení, které je v nočním stolku. Mám Tě ráda joooo to znám to je boží To musíme na konci (nebo v pololetí :2161: ) vyzkoušet. :1174: | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 12:32 pm | |
- Janík-Prdík xD napsal:
Vzkaz od dcery mámě
Tvá milovaná dcera
P.S. Všechno je hloupost, jsem u sousedů. Chtěla jsem Ti jen říct, že jsou horší věci na světě než vysvědčení, které je v nočním stolku. Mám Tě ráda joooo to znám to je boží To musíme na konci (nebo v pololetí :2161: ) vyzkoušet. :1174: jooooooooooooooooooooooooooo | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 12:51 pm | |
- Janík-Prdík xD napsal:
Vzkaz od dcery mámě
Tvá milovaná dcera
P.S. Všechno je hloupost, jsem u sousedů. Chtěla jsem Ti jen říct, že jsou horší věci na světě než vysvědčení, které je v nočním stolku. Mám Tě ráda joooo to znám to je boží To musíme na konci (nebo v pololetí :2161: ) vyzkoušet. :1174: jooooooooooooooooooooooooooo A dokonc budu mít ještě v pololetí 13. | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 1:24 pm | |
| Sem našla na introšu! V parku uprostřed města pracují dvě blondýny. Jedna vždy vyhloubí jámu a druhá, která jde za ní, ji zase vykopanou hlínou zaplní. Pracují tak s vervou celý den bez odpočinku, jedna vykopává díry, druhá je zase zahazuje. Jednomu kolemjdoucímu to nedá a po chvíli se jich zeptá: "Oceňuji vaši píli, slečny, ale byly byste tak laskavé a vysvětlily mi, jaký smysl vaše práce má? Vy vykopete jámu a vaše kolegyně ji zase hlínou zahází." Ta první se zastaví, utře pot z čela a povídá: "Víte, normálně pracujeme ve třech, jenže kolegyně, která sází stromky, je dneska nemocná. Docela ujde ne? | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 2:12 pm | |
- Sem našla na introšu!
V parku uprostřed města pracují dvě blondýny. Jedna vždy vyhloubí jámu a druhá, která jde za ní, ji zase vykopanou hlínou zaplní. Pracují tak s vervou celý den bez odpočinku, jedna vykopává díry, druhá je zase zahazuje. Jednomu kolemjdoucímu to nedá a po chvíli se jich zeptá: "Oceňuji vaši píli, slečny, ale byly byste tak laskavé a vysvětlily mi, jaký smysl vaše práce má? Vy vykopete jámu a vaše kolegyně ji zase hlínou zahází." Ta první se zastaví, utře pot z čela a povídá: "Víte, normálně pracujeme ve třech, jenže kolegyně, která sází stromky, je dneska nemocná.
Docela ujde ne? Já to znám la s policajtama. Takže něco na víc. Primář jde po zahradě blázince a kouká, na lavičce sedí pacient a tluče se kamenem do hlavy... "Co to děláš???" "Beru drogy." Primář jde dál a tam se jiný blázen mlátí do hlavy dvěma kameny... "Copak ty děláš???" "Práskám si dvojitou dávku." Primář pokrčil rameny a jde dál, vtom vidí na hromadě kamení sedět třetího blázna, který se rozhlíží okolo... "A ty děláš co???" "Dealera." | |
| | | FeedynQa :-P 201-600
Po?et p?ísp?vk? : 307 Join date : 16. 08. 07 Age : 32 Location : zapadákov :D
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sun Oct 14, 2007 3:01 pm | |
- Janík-Prdík xD napsal:
- Sem našla na introšu!
V parku uprostřed města pracují dvě blondýny. Jedna vždy vyhloubí jámu a druhá, která jde za ní, ji zase vykopanou hlínou zaplní. Pracují tak s vervou celý den bez odpočinku, jedna vykopává díry, druhá je zase zahazuje. Jednomu kolemjdoucímu to nedá a po chvíli se jich zeptá: "Oceňuji vaši píli, slečny, ale byly byste tak laskavé a vysvětlily mi, jaký smysl vaše práce má? Vy vykopete jámu a vaše kolegyně ji zase hlínou zahází." Ta první se zastaví, utře pot z čela a povídá: "Víte, normálně pracujeme ve třech, jenže kolegyně, která sází stromky, je dneska nemocná.
Docela ujde ne? Já to znám la s policajtama. Takže něco na víc. Primář jde po zahradě blázince a kouká, na lavičce sedí pacient a tluče se kamenem do hlavy... "Co to děláš???" "Beru drogy." Primář jde dál a tam se jiný blázen mlátí do hlavy dvěma kameny... "Copak ty děláš???" "Práskám si dvojitou dávku." Primář pokrčil rameny a jde dál, vtom vidí na hromadě kamení sedět třetího blázna, který se rozhlíží okolo... "A ty děláš co???" "Dealera." | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Mon Oct 15, 2007 6:21 pm | |
| tak abych nebyla pozadu.. Sedí chlapík u barového pultu, skloněnou hlavu podepřenou jednou rukou a smutně se kouká na prst druhé ruky, kterou bezmyšlenkovitě cosi čárá do vylité kapky alkoholu. Barman: "Milý pane, co se vám stalo, že jste tak smutný?" Chlapík: "Ale víte, vloni jsem byl na safari v Africe a jednou mě unesla gorila, která mě potom znásilňovala celou noc." Barman: "Nic si z toho nedělejte, musíte na to jednoduše zapomenout." Chlapík: "Vám se to lehko poví, ale když ona ani nepíše, ani nevolá..." Jeden obrovitej chlap se seznámí v baru s jednou mladou slečnou a po pár panácích vypadnou a jedou k němu. Vpadnou do ložnice. On se začne svlíkat. Sundá košili, zacuká bicepsama a říká: "Vidíš to, kotě? To je tuna dynamitu!" Holce se začínají klepat kolena. Chlápek stáhne kalhoty, propne namakaný nohy a říká zase: "Vidíš to, kotě? To je tuna dynamitu!" Holka je už vzrušením skoro v transu. Chlápek si sundá spodky, když v tom holka bafne kabelku a zdrhá. On za ní vyrazí, chytne ji ve dveřích a ptá se: "Sakra, kam najednou spěcháš?" "Dvě tuny dynamitu a takhle krátká zápalná šňůra, bála jsem se, že vyletíš do vzduchu!" Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptaáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvy. Motorkařovi se ho zželí opatrně ho odveze domu. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdravíi. Ptacek se za několik dnu skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidi mřížee, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a řiká: "Ty vole, ja ho zabil!" Potká se chlápek v Porsche a chlápek v Trabantovi před semaforem a je červená. Když naskočí zelená, tak oba dva vystartují a Trabant se mu ztratí z dohledu. Po čase se zase potkají na červené a zase když naskočí zelená, vystartují a zase se mu ztratí Trabant z dohledu. Po čase se zase potkají a ten s tím Porsche má v autě nejlepší motor. Vystartují a chvilku se drží vedle sebe. A ten v tom Porschi povídá: "A co uděláš teď?" "Zařadím dvojku." | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Mon Oct 15, 2007 6:53 pm | |
| - Wendys napsal:
- tak abych nebyla pozadu..
Sedí chlapík u barového pultu, skloněnou hlavu podepřenou jednou rukou a smutně se kouká na prst druhé ruky, kterou bezmyšlenkovitě cosi čárá do vylité kapky alkoholu. Barman: "Milý pane, co se vám stalo, že jste tak smutný?" Chlapík: "Ale víte, vloni jsem byl na safari v Africe a jednou mě unesla gorila, která mě potom znásilňovala celou noc." Barman: "Nic si z toho nedělejte, musíte na to jednoduše zapomenout." Chlapík: "Vám se to lehko poví, ale když ona ani nepíše, ani nevolá..."
Jeden obrovitej chlap se seznámí v baru s jednou mladou slečnou a po pár panácích vypadnou a jedou k němu. Vpadnou do ložnice. On se začne svlíkat. Sundá košili, zacuká bicepsama a říká: "Vidíš to, kotě? To je tuna dynamitu!" Holce se začínají klepat kolena. Chlápek stáhne kalhoty, propne namakaný nohy a říká zase: "Vidíš to, kotě? To je tuna dynamitu!" Holka je už vzrušením skoro v transu. Chlápek si sundá spodky, když v tom holka bafne kabelku a zdrhá. On za ní vyrazí, chytne ji ve dveřích a ptá se: "Sakra, kam najednou spěcháš?" "Dvě tuny dynamitu a takhle krátká zápalná šňůra, bála jsem se, že vyletíš do vzduchu!"
Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptaáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvy. Motorkařovi se ho zželí opatrně ho odveze domu. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdravíi. Ptacek se za několik dnu skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidi mřížee, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a řiká: "Ty vole, ja ho zabil!"
Potká se chlápek v Porsche a chlápek v Trabantovi před semaforem a je červená. Když naskočí zelená, tak oba dva vystartují a Trabant se mu ztratí z dohledu. Po čase se zase potkají na červené a zase když naskočí zelená, vystartují a zase se mu ztratí Trabant z dohledu.
Po čase se zase potkají a ten s tím Porsche má v autě nejlepší motor. Vystartují a chvilku se drží vedle sebe. A ten v tom Porschi povídá: "A co uděláš teď?" "Zařadím dvojku." Weníííšek sa činííí. :*52*: :pirat: :cheers: | |
| | | | <=^ô^=> Kellíí 901-4200
| Předmět: Re: Vtippppyyy Thu Oct 18, 2007 2:20 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Sat Oct 20, 2007 2:52 pm | |
| - Wendys napsal:
- Janík-Prdík xD napsal:
- Sem našla na introšu!
Docela ujde ne? Já to znám la s policajtama. Takže něco na víc. Primář jde po zahradě blázince a kouká, na lavičce sedí pacient a tluče se kamenem do hlavy... "Co to děláš???" "Beru drogy." Primář jde dál a tam se jiný blázen mlátí do hlavy dvěma kameny... "Copak ty děláš???" "Práskám si dvojitou dávku." Primář pokrčil rameny a jde dál, vtom vidí na hromadě kamení sedět třetího blázna, který se rozhlíží okolo... "A ty děláš co???" "Dealera."
| |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Thu Apr 24, 2008 4:52 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Thu Apr 24, 2008 5:00 pm | |
| | |
| | | Linducha 201-600
Po?et p?ísp?vk? : 472 Join date : 08. 04. 08 Age : 30 Location : Trnavaaaa :-P
| Předmět: Re: Vtippppyyy Thu Apr 24, 2008 5:10 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Thu Apr 24, 2008 5:18 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Mon Aug 04, 2008 12:24 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Mon Aug 04, 2008 1:40 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Vtippppyyy Mon Aug 04, 2008 2:09 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Vtippppyyy | |
| |
| | | | Vtippppyyy | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru