|
| Retoushes | |
|
+8Nymi MC.NiA Jennie Tila (be-rus-ka) <=^ô^=> Kellíí FeedynQa :-P Lane °JanushQa° 12 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Tila (be-rus-ka) 50-200
Po?et p?ísp?vk? : 178 Join date : 30. 07. 07 Age : 40 Location : Irsko
| Předmět: Re: Retoushes Thu Jul 17, 2008 10:58 am | |
| - Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Janushka-Prdlushka xD napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Zdehcnete smíchy. Strašně umělá, boužel se musela ještě vycolorizovat.
vždyť tp je mooc pěkný!! No tak jo. Když ona má staršný vlasy se kterejma se nedá nic dělat! Fuj! Miley je všude, kdyby ji nedali na jetixe tak tady o ní nikdo neví, není na titulce žádnýho časáku prostě nikde! Ach ta reklama... Ale tak by to bylo i s hostatnima celebritama, kdyby nebyli nekde, tak o nich nikdo nevi. Miley ma nahodou opravdu perfektni hlas. Na to kolik ji je. Kristynka na Hannu Montenku kouka na Disney Chanelu kazdy den. Uplne ji miluje. A to tam bezi asi petkrat denne. A za ten den se dily opakuji. Uz mi z toho hrabe, ale Kristynka ma Haňu Moňťaňu. Jak ona rika.
No kazdopadne tahle retuš je nadherna, a nepripada mi umela. Vypada perfektne profi. Mno právě. Prostě v časácích se nedozvíš nic novýho, většinou ti co jsou tak "sběhlí" na netu, to ví už dávno. xD My Disney Channel nemáme a u Jetixu nám nejde obraz jen zvuk, takže pohodička. xD Na netu to nikde ke stáhnutí není, takže mám po ptákách. xD No je to tak ja kdybych nebyla v irsku, tak neznam ruzne celebrity, protoze bych ani nemela doma net, a uz vubec ne kabelovku. V Cesku je kabelovka hrozne draha. A to tam je malo programu. Mi tu platime asi 25 euro mesicne a mame asi 800 programu. Tak 50 hudebnich. 50 Detskych, 25 jen filmovych s novyma filmama. A tak dale ... | |
| | | <=^ô^=> Kellíí 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Re: Retoushes Thu Jul 17, 2008 12:04 pm | |
| - be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Kelíííšek napsal:
vždyť tp je mooc pěkný!! No tak jo. Když ona má staršný vlasy se kterejma se nedá nic dělat! Fuj! Miley je všude, kdyby ji nedali na jetixe tak tady o ní nikdo neví, není na titulce žádnýho časáku prostě nikde! Ach ta reklama... Ale tak by to bylo i s hostatnima celebritama, kdyby nebyli nekde, tak o nich nikdo nevi. Miley ma nahodou opravdu perfektni hlas. Na to kolik ji je. Kristynka na Hannu Montenku kouka na Disney Chanelu kazdy den. Uplne ji miluje. A to tam bezi asi petkrat denne. A za ten den se dily opakuji. Uz mi z toho hrabe, ale Kristynka ma Haňu Moňťaňu. Jak ona rika.
No kazdopadne tahle retuš je nadherna, a nepripada mi umela. Vypada perfektne profi. Mno právě. Prostě v časácích se nedozvíš nic novýho, většinou ti co jsou tak "sběhlí" na netu, to ví už dávno. xD My Disney Channel nemáme a u Jetixu nám nejde obraz jen zvuk, takže pohodička. xD Na netu to nikde ke stáhnutí není, takže mám po ptákách. xD No je to tak ja kdybych nebyla v irsku, tak neznam ruzne celebrity, protoze bych ani nemela doma net, a uz vubec ne kabelovku. V Cesku je kabelovka hrozne draha. A to tam je malo programu. Mi tu platime asi 25 euro mesicne a mame asi 800 programu. Tak 50 hudebnich. 50 Detskych, 25 jen filmovych s novyma filmama. A tak dale ... Tybrďo! No je fakt že my máme saleit takovej trošku nelegální. Na akru se totiž prodával takovej přijímač na to, akorát jsme vlastně zapaltiili za něj, teda máme asi 200 programů z 75% není v češtině. Třeba rumunsky, anglicky atd. Ono je to myslím z rumunska. (nebo nějakej jinej jazyk teď přesně envím jakej.) Ale psst. | |
| | | Tila (be-rus-ka) 50-200
Po?et p?ísp?vk? : 178 Join date : 30. 07. 07 Age : 40 Location : Irsko
| Předmět: Re: Retoushes Thu Jul 17, 2008 12:17 pm | |
| - Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Kelíííšek napsal:
No kazdopadne tahle retuš je nadherna, a nepripada mi umela. Vypada perfektne profi. Mno právě. Prostě v časácích se nedozvíš nic novýho, většinou ti co jsou tak "sběhlí" na netu, to ví už dávno. xD My Disney Channel nemáme a u Jetixu nám nejde obraz jen zvuk, takže pohodička. xD Na netu to nikde ke stáhnutí není, takže mám po ptákách. xD No je to tak ja kdybych nebyla v irsku, tak neznam ruzne celebrity, protoze bych ani nemela doma net, a uz vubec ne kabelovku. V Cesku je kabelovka hrozne draha. A to tam je malo programu. Mi tu platime asi 25 euro mesicne a mame asi 800 programu. Tak 50 hudebnich. 50 Detskych, 25 jen filmovych s novyma filmama. A tak dale ... Tybrďo! No je fakt že my máme saleit takovej trošku nelegální. Na akru se totiž prodával takovej přijímač na to, akorát jsme vlastně zapaltiili za něj, teda máme asi 200 programů z 75% není v češtině. Třeba rumunsky, anglicky atd. Ono je to myslím z rumunska. (nebo nějakej jinej jazyk teď přesně envím jakej.) Ale psst. :*52*: | |
Po?et p?ísp?vk? : 1611 Join date : 29. 07. 07 Age : 30 Location : Znáte ne? OP Prostějov ^^
| Předmět: Re: Retoushes Thu Jul 17, 2008 2:14 pm | |
| - be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- be-rus-ka napsal:
- Kelíííšek napsal:
- Kelíííšek napsal:
No kazdopadne tahle retuš je nadherna, a nepripada mi umela. Vypada perfektne profi. Mno právě. Prostě v časácích se nedozvíš nic novýho, většinou ti co jsou tak "sběhlí" na netu, to ví už dávno. xD My Disney Channel nemáme a u Jetixu nám nejde obraz jen zvuk, takže pohodička. xD Na netu to nikde ke stáhnutí není, takže mám po ptákách. xD No je to tak ja kdybych nebyla v irsku, tak neznam ruzne celebrity, protoze bych ani nemela doma net, a uz vubec ne kabelovku. V Cesku je kabelovka hrozne draha. A to tam je malo programu. Mi tu platime asi 25 euro mesicne a mame asi 800 programu. Tak 50 hudebnich. 50 Detskych, 25 jen filmovych s novyma filmama. A tak dale ... Tybrďo! No je fakt že my máme saleit takovej trošku nelegální. Na akru se totiž prodával takovej přijímač na to, akorát jsme vlastně zapaltiili za něj, teda máme asi 200 programů z 75% není v češtině. Třeba rumunsky, anglicky atd. Ono je to myslím z rumunska. (nebo nějakej jinej jazyk teď přesně envím jakej.) Ale psst. :*52*: Ony se k tomu totiž musí sehnat kody a my to získali přes jednoho známýho. xD Ale enchápu když je to z cizí země proč je prvních dvacet programů typu ČT1.. :0608: | |
| | | SMile-MOni 0-49
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 20. 02. 09 Age : 31 Location : DC*
| Předmět: retuše Fri Feb 20, 2009 11:44 pm | |
| s Cassie s Brit x) | |
| | | °JanushQa° 901-4200
Po?et p?ísp?vk? : 1583 Join date : 26. 07. 07 Age : 29 Location : Díra xD
| Předmět: Re: Retoushes Fri Feb 20, 2009 11:52 pm | |
| Ty jsou nádhernéé jsi fakt dobrááá | |
| | | SMile-MOni 0-49
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 20. 02. 09 Age : 31 Location : DC*
| Předmět: Re: Retoushes Fri Feb 20, 2009 11:53 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Retoushes Sat Feb 21, 2009 12:01 am | |
| | |
| Předmět: Re: Retoushes Sat Feb 21, 2009 3:52 pm | |
| | |
| Předmět: Re: Retoushes Sun Feb 22, 2009 9:08 pm | |
| Toe bombaaa!!Akorát Alba má hodně tmavý oči,a tady mi připadají takové do zelena..ale toe jen detail..Úžasnýý..Šikulky mno | |
| | | Lady Donkey 0-49
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 24. 02. 09 Age : 29 Location : Domov..=]
| Předmět: Re: Retoushes Tue Feb 24, 2009 10:57 pm | |
| Tééda..já vás musim obdivovat..krásně retouchujete! V čem to děláte?? | |
| Předmět: Re: Retoushes Sun Mar 01, 2009 6:15 pm | |
| - °JanushQa° napsal:
- Toe bombaaa!!Akorát Alba má hodně tmavý oči,a tady mi připadají takové do zelena..ale toe jen detail..Úžasnýý..Šikulky mno
to je naschvál... xDD kontantkní čočky mnoo xDD | |
| Předmět: Re: Retoushes Sun Mar 01, 2009 6:18 pm | |
| - Lady Donkey napsal:
- Tééda..já vás musim obdivovat..krásně retouchujete! V čem to děláte??
Děkujeme. =^ô^= Já v Adobe Photoshop CS4, nebo CS3. | |
| Předmět: Re: Retoushes Sun Mar 22, 2009 12:09 am | |
| | |
| Předmět: Re: Retoushes Fri Apr 10, 2009 1:57 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Retoushes | |
| |
| | | | Retoushes | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |