Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Vaše mobily

Goto down 
+3
FeedynQa :-P
<=^ô^=> Kellíí
°JanushQa°
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

Po?et p?ísp?vk? : 1583

Vaše mobily - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptySun Apr 20, 2008 9:31 pm

Kelíííšek napsal:
Janushka-Prdlushka xD napsal:
Kelíííšek napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Dellů$h napsal:
Já mám od Vánoc Nokii 5310 XpressMusic - blue ( chtěla sem ten červenej, ale ten ještě neměli, tak já kráva si koupila modrou lol! )

Ten ma aj kasmoska ( cerveny Very Happy ) Ja mam nokiu 6110 navigator lol!

Navigator? lol!
Jo no. 5310 se pořád ztrácejí u nás ve škole. lol! lol! Jedna spolužačka má taky tuhle. Taky v červený. lol! lol!

hey navigator aby som sa nestratila Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL

mno u nas len 3 spoluziacky ho maju :blrlr: lol!
To má jako GPS? Very Happy lol! lol! To je kruté to se mi líbí. lol! Já mám takový malýho zgarbíka. SE K320i. Foťák na hovno. Paměť na hovno. lol! lol! Jednou jsem ho vypla a už nezapla. Až když se mi na to díval brácha a náhodou zmáčkl tlačítko pro focení tak najel. To jsou záhady. lol! lol! lol!

U nás na škole je pravděpdoobně gang co krade ty Xpress Music. Ptže už se dva ztratily. lol! lol! lol! lol!

Hey ma to GPS luxus lol! a pamat mam 2 GB lol!

No pekny to gang lol! lol! lol! lol!
Jo my holt máme orignální školu. To si nemohli vybrt SE K320i?! Tu má na škole nejmíň25 lidí. lol! lol!

WOW! 2 gb! A to jako bez karty navíc? Jestli jo tak to máš machr mobil. Já mám nějakejch pár mega. 15MB! A na kartu tam není místo. :*1201*: :*1201*: No což byl zadarmo (ale mohli tam dát nějakej víc luxus mobil když to etda byla první výhra lol! lol! lol! )
Aspoň nemám jak kámí rozkřáplej displej. No radči nbudu říkat tu historku. lol! lol!
Jakouu??Řeknííí Prosíííím
Zytečně bych protahovala citaci. lol! Ale joo noo. Stalo se to miný rok v zimě, když jsme byli se třídou (a pár lidma ze školy) na výletu do Vídně. Ten den jsme stačili zburcovat cxlou Vídeň. Bylo to prostě maso! lol! Když jsme jeli pozdě v noci nazpátek (pozdě možná tak pro naše učitele) a byli jsme už za hranicema u nuás, tak jsme zastavili, aby někteří z nás mohli jít na Wécko. Maruška (doličná osoba no.1) nešla, a řekla si že si půjde protáhnout nohy a zaběhat. Dali si s Lenou závod před autobusem a maruš zakopla o *NIC*. Prostě jen tak na rovný silnici. ady s eto nedá vyjádřit, ale tam to bylo nehroázný. hihi Ten mobil jí vyletěl z kapsy a udělal bác. lol! lol! lol! A měla po displeju. A zajíamvýže tomu mobilu se nijak nic enstaloů

zajímavá historka lol! lol! lol!

Vono to takhle zní elkem blbě, ale zkus spadnout na rovný ploše. lol! lol!

Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL
nějak to nejde Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL
Návrat nahoru Goto down
http://janush-qa.blog.cz
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

Po?et p?ísp?vk? : 1611

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyMon Apr 21, 2008 12:50 pm

Kelíííšek napsal:
Kelíííšek napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Kelíííšek napsal:
Linducha napsal:
Dellů$h napsal:
Já mám od Vánoc Nokii 5310 XpressMusic - blue ( chtěla sem ten červenej, ale ten ještě neměli, tak já kráva si koupila modrou lol! )

Ten ma aj kasmoska ( cerveny Very Happy ) Ja mam nokiu 6110 navigator lol!

Navigator? lol!
Jo no. 5310 se pořád ztrácejí u nás ve škole. lol! lol! Jedna spolužačka má taky tuhle. Taky v červený. lol! lol!

hey navigator aby som sa nestratila Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL

mno u nas len 3 spoluziacky ho maju :blrlr: lol!
To má jako GPS? Very Happy lol! lol! To je kruté to se mi líbí. lol! Já mám takový malýho zgarbíka. SE K320i. Foťák na hovno. Paměť na hovno. lol! lol! Jednou jsem ho vypla a už nezapla. Až když se mi na to díval brácha a náhodou zmáčkl tlačítko pro focení tak najel. To jsou záhady. lol! lol! lol!

U nás na škole je pravděpdoobně gang co krade ty Xpress Music. Ptže už se dva ztratily. lol! lol! lol! lol!

Hey ma to GPS luxus lol! a pamat mam 2 GB lol!

No pekny to gang lol! lol! lol! lol!
Jo my holt máme orignální školu. To si nemohli vybrt SE K320i?! Tu má na škole nejmíň25 lidí. lol! lol!

WOW! 2 gb! A to jako bez karty navíc? Jestli jo tak to máš machr mobil. Já mám nějakejch pár mega. 15MB! A na kartu tam není místo. :*1201*: :*1201*: No což byl zadarmo (ale mohli tam dát nějakej víc luxus mobil když to etda byla první výhra lol! lol! lol! )
Aspoň nemám jak kámí rozkřáplej displej. No radči nbudu říkat tu historku. lol! lol!
Jakouu??Řeknííí Prosíííím
Zytečně bych protahovala citaci. lol! Ale joo noo. Stalo se to miný rok v zimě, když jsme byli se třídou (a pár lidma ze školy) na výletu do Vídně. Ten den jsme stačili zburcovat cxlou Vídeň. Bylo to prostě maso! lol! Když jsme jeli pozdě v noci nazpátek (pozdě možná tak pro naše učitele) a byli jsme už za hranicema u nuás, tak jsme zastavili, aby někteří z nás mohli jít na Wécko. Maruška (doličná osoba no.1) nešla, a řekla si že si půjde protáhnout nohy a zaběhat. Dali si s Lenou závod před autobusem a maruš zakopla o *NIC*. Prostě jen tak na rovný silnici. ady s eto nedá vyjádřit, ale tam to bylo nehroázný. hihi Ten mobil jí vyletěl z kapsy a udělal bác. lol! lol! lol! A měla po displeju. A zajíamvýže tomu mobilu se nijak nic enstaloů

zajímavá historka lol! lol! lol!

Vono to takhle zní elkem blbě, ale zkus spadnout na rovný ploše. lol! lol!

Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL
nějak to nejde Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL
lol! lol! To je jak kdybs řekla : Spdla jsem do záchodu a vyletěla sjem až u uči v akbinetě. lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
http://rainbow.smile.sblog.cz/
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyMon Apr 21, 2008 7:01 pm

Dneska po škole jsem šla s ivou do obchodu..Značky ťaman xD Koupila jsem si tam good kalhoty a good tričko..Utratila sem všechny peníze co jsem měla za narozky xD No jedeme dál...Jak jsme šli s ivou domu,byla před náma taková jedna stará paní..Byla opravdu krásná Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Kecali jsme a ona z ničeho nic spadla!!!! Very Happy Měli jsme dost Very Happy Kdyby jste viděli jak se zvedala Very Happy byla fakt namol Very Happy Ještě teď nemůžu Very Happy A ty její zuby Very Happy No mazeeec
Návrat nahoru Goto down
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyMon Apr 21, 2008 9:06 pm

Dneska po škole jsem šla s ivou do obchodu..Značky ťaman xD Koupila jsem si tam good kalhoty a good tričko..Utratila sem všechny peníze co jsem měla za narozky xD No jedeme dál...Jak jsme šli s ivou domu,byla před náma taková jedna stará paní..Byla opravdu krásná Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Kecali jsme a ona z ničeho nic spadla!!!! Very Happy Měli jsme dost Very Happy Kdyby jste viděli jak se zvedala Very Happy byla fakt namol Very Happy Ještě teď nemůžu Very Happy A ty její zuby Very Happy No mazeeec

další padakča. To chce lolvoací smajlík. Já teďka taky kdesi spadal už nevím kde ale bylo to někde ve škole. myslím. lol! lol! Já si vzpomenu. Pááárty
Návrat nahoru Goto down
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyMon Apr 21, 2008 9:21 pm

Kelíííšek napsal:

další padakča. To chce lolvoací smajlík. Já teďka taky kdesi spadal už nevím kde ale bylo to někde ve škole. myslím. lol! lol! Já si vzpomenu. Pááárty
ty máš teda paměť lol! lol! lol! Bang lol!
Návrat nahoru Goto down
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyTue Apr 22, 2008 7:00 pm

Kelíííšek napsal:

Myslím v těláku. No já už nevím. lol! lol! lol! Nebo se mito jen zdál ov noci snovském? lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
°JanushQa°
901-4200
901-4200
°JanushQa°

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyTue Apr 22, 2008 7:38 pm

Kelíííšek napsal:
Kelíííšek napsal:

Myslím v těláku. No já už nevím. lol! lol! lol! Nebo se mito jen zdál ov noci snovském? lol! lol!
jjj to znám! lol! to se mi taky stává! lol!
Návrat nahoru Goto down
<=^ô^=> Kellíí
901-4200
901-4200
<=^ô^=> Kellíí

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 EmptyWed Apr 23, 2008 9:30 pm

Kelíííšek napsal:
Kelíííšek napsal:

jjj to znám! lol! to se mi taky stává! lol!

Já mám třeba někdy posit že sjem to už kdysi zažila. lol! lol! lol! Nebo že se mi to zdál ove snu. Nebo mám pocit že mám jakýsi jasnovideký sny. Ale s rozpětím dvou let.
Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL Já mám dost LoL wow!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vaše mobily   Vaše mobily - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Vaše mobily
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: °My°-